Bloggen 10 år

Den 5 mars 2011 så såg bloggen dagens ljus för första gången, sen tog det förvisso till juni innan det första riktiga inlägget kom men det var idag för 10 år sedan som den gick live.

Det första inlägget kan ni se HÄR och det var Micke som blixtsnabbt levererade det rätta svaret. Har även lyckats hitta en bild på en av Mokarna som fanns på ön, dock ej den första mer berömda Moken.

Hela tidningsartikeln finns att läsa HÄR

Just Pitcairn Island har sen varit ett ständigt återkommande kärt ämne på bloggen.

Men ni vet väll att det inte enbart var på Pitcairn där hela bilflottan bestod av Mokar, på Santa Catalina Island var det också enbart Mini Moke som var tillåtna att åka i, tycker denna typ av diktatur faktiskt var positiv 😉

Men ö-livet tog hårt på bilarna och på bilden nedan ser ni ett antal av dem (17st) som ropades hem av en Engelsman som exporterade dem hem till England för att säljas till nya hugade Mini Moke fantaster.

Mer om dessa Mokar finner ni HÄR

Stort tack till alla er som följt mig under åren som gått, kan rekommendera en tidsresa genom att klicka på datumen länkarna i arkiv menyn ute till höger, jag blir själv överraskad hur mycket som skrivits 🙂

Får se om det blir 10 år till 🙂

 

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bloggen 10 år

 1. Micke skriver:

  Hurra hurra hurra hurra för Mokebloggen!!

 2. swemoke skriver:

  Tack tack 🙂

 3. Offline skriver:

  Tio år till?
  Klart det blir! 😉

  • swemoke skriver:

   Om de har WLAN på hemmet så kanske 😉
   10 år är lång tid, i mitt nästa inlägg så kommer jag dessutom att bjuda ut Moken till försäljning 😉

Kommentarer är stängda.