Om minimoke.se

Jag skippar den djupgående självbiografin men intressant kan kanske vara att jag köpte min första koja 1982 sen har jag faktiskt aldrig varit utan och som mest så hade jag tvåsiffrigt med kojor.
Syftet med denna blogg är skapad som en nyhetssida till minimoke.se men framförallt för att hjälpa till att hålla mitt intresse upp så bilen äntligen kan bli färdigställd.

//Thomas

4 svar på Om minimoke.se

 1. Magnusson skriver:

  Hur klistrar man in bilder här

 2. swemoke skriver:

  Det finns ingen sådan funktion för besökare, men mail mig bilden så postar jag den.
  moke @ pudenitroz.se

 3. Ola skriver:

  Kan man få göra lite reklam här?

  Den 6/6 äger Harlösadagen rum. Dagen till ära arrangeras en bilträff och just denna dag är det MINI som besätter huvudrollen. Kort om träffen denna dag: de som önskar ställa ut bilar på central plats intill scenen bör vara på plats 10.30. Ni som önskar deltaga utan att ställa er MINI på bästa spotlightplats kan komma senare. Underhållning i form av Hasse Andersson inträffar 13.00 till 14.00. Därefter kommer en karavan av inte mindre är ca 200 veterantraktorer köra ett uppvisningståg genom byn. Dessutom för att toppa det hela så kommer veteranrallyt ”Skåne Rundt” att ha ett stopp/kontroll i Harlösa denna dagen. Mat och dryck finns till försäljning. Välkomna till en dag i MINI´ns tecken och fylld med aktiviterter och upplevelser. Ni som önskar komma och ställa ut era fordon behöver skicka ett mail, beskriv er bil och vilka ni är. Mailadress, ja skicka till lotus-jan-erik@tele2.se och även en kopia till ola@minisweden.com Hör av er om ni undrar över något! Ola och Jan-Erik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.