Austin Racing Club

För några veckor sedan så hitta jag en video från ett race på Kinnekulle 1993, jag nämnde då att jag hade en av dessa Austin Racing Club:s originaldekaler och självklart så vill jag dela med mig av denna nu när jag hittat den 😉

austin_racing_club

Visst är det snygga färger, har inget minne att jag varit inblandad i färgvalet men inser att jag blir misstänkt och troligen är inblandad ändå 😉

Austin Racing Club bildades på Gelleråsen 1991 och är med detta Sveriges första renodlade klubb för Koje racing, postar även en bild från denna tävling precis innan flaggan faller.
I den gula bilen precis snett bakom fröken Vium i den blå med startnummer 66 sitter Alstad Racing välkända takskrynklar och bara väntar på att få släppa loss alla de vilda Alstad hästarna 😉

gellerasen_91
Image credit: © Mr. Offline

Hur sluta då tävlingen, ja hade det inte varit för den andra av teamets förare vid ett förarbyte stanna upp efter vi knuffat iväg han och då tvunget skulle ha avtorkat broms och kopplingspedalen då det hade runnit ner lite bromsvätska på pedalgummina så hade vi slutat trea i tävlingen nu blev det bara en fjärdeplats slagna av H.H. och Mr. Offline med mindre än ett varv efter 4 timmar.

 

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Austin Racing Club

 1. Micke P-son skriver:

  hörru,
  en fråga om dekalen.
  Hittade denna bild:
  http://rejsa.nu/im/_annat/6819_2010-11-05-koja2.jpg

  ser ut som det står Lady Racing Club på den dekalen.
  Lånade ni grunden?

 2. swemoke skriver:

  Oops, det finns onekligen några likheter mellan dekalerna men jag tror att vi har en annan offset på fälgen 😉
  Men jag får försvara mig att jag har inget minne av att jag varit inblandad i framtagandet av dekalen men jag inser att färgvalet gör att kanske inte alla tror mig.

  Jag tror ev. att en släktforskare utanför Anderstorp ligger bakom dekalen, men jag vet inte säkert men det bör vara preskriberat nu 😉

Kommentarer är stängda.