IMM Silverstone 1989

Nu har jag äntligen fått skannat alla bilderna från 30 års partyt på Silverstone 1989.

Det var mitt tredje IMM av totalt fem, och helt klart det bästa, bara det att det var i England var ju en riktig höjdare 120.000 besökare på söndagen för att en bilmodell fyller år är ju helt galet men samtidigt skithäftigt. Sen hann vi även med ett fabriksbesök och fick se hur underverken byggdes.

Bilder från träffen hittar ni HÄR totalt 113 stycken.

Jag hitta även en FILM från träffen på Youtube, jag har själv en betydligt längre film på VHS och som jag sagt tidigare så är min tanke att ladda upp den på Youtube men det är ett vinter projekt.

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

2 svar på IMM Silverstone 1989

  1. Micke skriver:

    verkligen kul att se lite bilder igen, det var ju ett tag sedan 🙂

  2. swemoke skriver:

    Känns som igår 😉

Kommentarer är stängda.