Åldersbestämning av blinkersrelä

Det är inte bara de större komponenterna som är datummärkta, en sådan liten detalj som ett blinkersrelä är även detta märkt med produktionsdatum.

blinkersrela

Även blinkersreläet har 11 67 (november 1967)

Detta ger en tydlig bild att produktionen i slutet på 1967 låg på en extremt hög nivå och kan ju nästan liknas med dagens produktion där under leverantörena skickar sina komponenter direkt till bilfabrikerna utan någon central mellanlagring, så snacka om att Engelsmännen var före sin tid 😉

På tal om engelsk bilproduktion, många tror att det inte produceras så många bilar på Ön längre, men jag hörde att det ett nytt Engels producerat fordon lämnar fabriken var 20 sekund så än är knappast Engelsk bilindustri död.

Alla inlägg som tar upp åldersbestämning på ett eller annat vis samlas allt eftersom de publiceras HÄR på en separat sida för att få en lättare överblick.

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.