Mobi-One i Teknikens Värld

Härom veckan så läste jag om en fyrhjulsstyrd Mini med okänd härkomst på Maximum Mini blogg och när jag kom längre ner i texten så tyckte jag mig känna igen namnet Bishop och bilen som tydligen heter Mobi-One från en text från ett gammalt nummer av Teknikens Värld som jag bläddrat i under mina arkeologiska utgrävningar i garaget innan semestern.

Så nu har jag grävt fram tidningen igen och visst är det samma bil, kolla själv och jämför bilnumret med bilen på Maximum Mini samma!!

bishop

Litta coolt är det…….

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

6 svar på Mobi-One i Teknikens Värld

 1. micke skriver:

  Så nu ska Moken bli fyrhjulsdriven?

 2. Offline skriver:

  Ack om man haft en sån när det skulle köras konbana i Hyby!
  Boxermotorn!!! 😀 😀 😀
  Om autotesting klassas som racertävling vete f-n men sånt var det han körde.
  Ps. hoppas du mailat denna artikel till Jerooen.

  • swemoke skriver:

   Har inte mailat texten då jag inte vet om han är intresserad av svenska texter, men jag kanske ändå drar iväg ett mail till han.

Kommentarer är stängda.