50 år sedan idag

Lördagen den 25 september 1965 så debuterade Mini Marcos på Castle Combe i England och självklart så sopade den banan med konkurrenterna så den kom sågs och segrade, detta var startskottet för Mini Marcos segertåg på motorbanorna runt om i världen.

marcus
©marcos-oc.com

Så STORT GRATTIS Marcos

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

3 svar på 50 år sedan idag

  1. Micke skriver:

    Grattis!

  2. Ola skriver:

    Har bara ägt en. Ingen motor hade den inga rutor. Bara ett tomt skal på hjul. Bokade en bilplats på Englandsfärjan hem. Bilplatser är bara för fungerande och reggade fordon. Men, det gick vägen. Vi skyllde på motorhaveri och det faktum att fordonet i fråga inte gick att köra upp för serpentinrampen i Harwich gjorde att vi fick knuffa marcosen i lastbilsfilen ombord på Dana Anglia…..

Kommentarer är stängda.