Fredags litteratur

Jag har kommet över en ansenlig mängd av BMC verkstadslitteratur som jag successivt kommer att publicera åtminstone delar av här på bloggen, kanske blir detta en ny fredagstradition vem vet 😉

Det finns två typer av teknisk dokumentation verkstadsrationalisering som är lite kortfattad allmän dokumentation och teknisk information som mer i detalj beskriver problemet.

Dokumenten vänder sig till lite olika positioner i företaget, men för att ge exempel på hur dessa dokument hänger ihop så får ni två exempel här.

Verkstadsrationaliserings dokument vänder sig till kundmottagare och verkstadsledning och beskriver problemet kortfattat och sen i detta fallet hänvisar till en mer detaljerad beskrivning av problemet i det tekniska dokumentet.

114   Ladda ner HÄR

Teknisk information vänder sig mer till mekaniker eller tekniker och är mer detaljerat men hänger som synes ihop med rationaliserings dokumentet.

c14  Ladda ner HÄR

Fler dokument kommer……….

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredags litteratur

  1. Ola skriver:

    Och om man vill ha ett eget personligt diplom så kan man ju testa detta: http://www.minisweden.com/minisweden/mini/allegro.htm

Kommentarer är stängda.