Traffic Jam eller pisse paus?

Visst är det vackert med nio Mini Moke snyggt parkerade på den lilla bron i Chillingham på den Australienska Guldkusten.

mini_mokes
Image credit: ©Jeff Polley

Originalbilden är tagen någon gång tidigt 80 tal då den lokala Mini Moke klubben var på utflykt till den lilla byn, bilden som finns här är en avfotografering av en bild som idag hänger hos den lilla lokala keramik handlaren  i Chillingham.

Chillingham

Så här ser bron ut idag, om ni liksom jag inte har något vettigare att göra så kan ni promenera över bron med Google så knappa in Chillingham och Zara Rd och ta en promenad ner till keramik handlaren till höger 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Traffic Jam eller pisse paus?

  1. Micke skriver:

    Hur man turistar på bortaplan fast hemma. 🙂

Kommentarer är stängda.