Fredagsmys 1

Då var det fredag igen man hinner ju knappt med, det ända som har hänt på Moke fronten denna vecka är att jag lagt ytterligare en beställning av lite smått och gått från det stora landet i väster så att jag förhoppningsvis kan komma ett steg närmare uppstart.

Men mer om detta senare, som jag lovade förra fredagen så skulle jag bjuda på något nostalgiskt och läsvärt och vad sägs om en Morris broschyr från 1960?

 morris

Så ladda ner den HÄR och luta er tillbaka och dröm er tillbaka till det ljuva 60-talet när allt var möjligt och vill ni höja stämningen ytterligare så klicka även på denna länken och skruva upp volymen sen är fredagen räddad 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fredagsmys 1

 1. Micke skriver:

  Snygg broschyr!
  Både Basic och De Luxe 🙂
  Fredagen är räddad!
  Tackar!

 2. Offline skriver:

  Basic är bäst! 🙂

Kommentarer inaktiverade.