Salt and Pepper

Filmen Salt and Pepper som jag skrev tidigare jag köpt kom i fredags direkt från ett så exotiskt ställe som Barakaldo, Vizcaya Bizkaia tur man inte bor där för man hade ju aldrig kunnat stava rätt till sin adress 😉

salt_peppar

Hur var då filmen?

Jo den var rätt skoj, lite parodi på tidiga Bondfilmer Moken hade en skottsäker skyddsplåt som kunde fällas upp för att skydda från pistolkullor, skjuta ut spik mot bakomvarande, lägga ut rökridåer, släppa ut olja och självklart även fungera som båt.

Vad handla då filmen om?
Jo om två småskojare som driver en strippklubb i Soho, London och dras oskyldigt in i två mord, de kidnappas först av säkerhetspolis och senare även av mördarna och förs ombord på en atomubåt som visar sig vara i händerna på motståndsrörelsen som vill störta premiärministern .

Betyget blir 4 Mokar utav 5…..

Ps: Man kunde välja både engelskt original tal och engelsk text så jag fick ingen nytta av mina spansk kunskaper 😉

Till er som väntar på nästa fråga i onödigt vetande, så har jag nu kommet på en fråga som är 100% google fri här måste man ha sett det med egna ögon för att kunna svara 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.