Lilla London

Malmö kallas ofta lilla Chicago på grund av alla tråkigheter och uppgörelser som sker runt om i stan.

Men sen två månader tillbaka så har Hamleys öppnat i Malmö så nu kan vi även kalla Malmö för lilla London vilket låter betydligt trevligare 😉

image

Men det var lite av en besvikelse, jag har besökt Hamleys på Regent Street i London och ok jag hade självklart inte förväntat mig 7 våningar leksaker i Malmö men lite mer hade jag nog tänkt mig. Sett till utbudet så är Toys R Us så mycket större och har ett helt annat mycket bredare utbud, men de saknar självklart mystiken som omgärdar Hamleys.

Men vill man hålla myten vid liv så skall man nog inte besöka butiken om man har varit i London för då blir det bara en gäspning, men jag skall ge butiken en chans till när det är födelsedags för de mindre individerna i familjen 😉

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.