Dunlop Weathermaster

Fick ett mail idag från Chris på vintagetyres.com att man kommer att återuppta tillverkningen av Dunlop Weathermaster däcken, det var dessa däck som var originalmonterade på alla de engelskbyggda Mokarna som beställdes med tilläggs koden terrängdäck.

Ursprungsformarna till däcken har varit försvunna sedan några år tillbaka, men nu har man efter att fått tag på några orörda originaldäck lyckats återskapa gjutformarna till däcken.

Man planerar inledningsvis att endast tillverka 500 däck och det beräknade priset blir £130 + moms, så om någon mer är intresserad så skicka ett mail till sales@vintagetyres.com och anmäl ert intresse, blir det tillräckligt många så kanske man ökar antalet däck och med detta så sjunker priset.

Och självklart är inte en intresseanmälan bindande.

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.