Nyheter
HomeNewsRaceLinksFSR-OBoatsEngineFSR-VVM 2008Workshop


Nyheter 2004-2005

2008-12-30 Hoppas att alla har hittat till bloggen, den 1/1 2009 fyller sajten 5 år vet inte riktigt hur vi skall fira detta men någon form av nyhet eller förändring får det bli. Så surfa runt så ni inte missar något ;-)

Gott Nytt Båtår på er alla

2008-07-25 Länge sedan jag skrev något här, men som ni kanske vet så finns det nu även en blogg som jag skriver i.

Ni hittar bloggen på www.pudenitroz.se/blog så håll ett öga där om ni vill följa vad som händer, ett tips är att klicka F5 så sidan laddas om så ni får med det aldra senaste ;-)

Just nu laddar vi för fullt inför VM äventyret och detta samt hela VM är det tänkt att ni skall kunna följa på vår blogg. Så håll nu tummarna för mig i Italien.......

2008-06-19 Håller på att fixa till ett nytt motorfäste till 15 båten, de nya motorerna 91RS passar inte i det gamla fästet så det får bli til att fixa till ett nytt.

2008-06-18 Pressat i nu vevtapp i en av 7,5 motorerna samt fått tag på nya lager som fungera perfekt i den gamla motorn så nu håller vi tummarna för att det gör så även i de nya motorerna.

2008-06-15 Då var även SM2 färdigkört, det mesta som kunde gå fel gick fel problemet med vevaxlar som går av på 7,5:an är tillbaka två vevaxlar gick av nu skall vi försöka komma fram till varför det händer på två nya motorer. I 15 såg allt bra ut tills en annan båt stanna framför mig vilket jag missa :-( Så totalt mörker och en helg som man bara vill glömma.  

2008-05-26 Då var SM premiären avklarad, kort rapport kommer här.

7,5cc Trea i båda kvalen, och det var samma placering även i finalen så en bronsplats blev det. Inga större problem varken under kvalet eller finalen i det andra kvalet så tappa båten lite fart när den trilla ur pipan och jag tappade min andra plats med 5 sekunder. Kändes lite snöpligt just då men helhetsintrycket blir ändå godkänt.

15cc Tvåa i första kvalet och trea i det andra kvalet, med tanke på det namnstarka motståndet så är jag nöjd. Finalen blev inledningsvis lite dramatisk med snabba omkastningar och jag ledde faktiskt loppet under några varv men hade sen inte så mycket att sätta emot utan fick ge mig och slutade även där på en tredjeplats. Resultaten hittar ni i fliken RACE.

Nu är det tre veckor till nästa tävling som går i Galltsjön utanför Ronneby, men det skall hända mycket innan dess så håll ett öga på hemsidan.

2008-05-18 Äntligen så blev det lite fart på 7,5:an 71km/h är nytt rekord för den båten :-) Så nu skall allt plockas ner igen och kollas sen drar vi till Eksjö i helgen för SM premiären!! Glöm inte kolla bloggen.

2008-05-17 Nu är allt klart inför morgondagens provkörning, det blir endast 7,5:an som kommer att köras då det är den båten som alltid strular mest. Vi skall testa två olika motorer och lite olika pipor så hoppas vi kunna få till något som fungerar.

2008-05-14 Då var även 7,5 premiären avklarad, inte helt nöjd med den men det är alltid lite extra struligt med en helt ny motor o.s.v men på söndag så hoppas vi kunna finjustera och få till båten inför Eksjö racet nästa helg.

Till Eksjö racet så kommer vi att testa att rapportera via vår blogg som ni hittar på www.pudenitroz.se/blog så titta gärna in där under helgen.

2008-05-13 Då är båtarna klara, 15cc båten kördes redan i söndags och allt fungera perfekt, körde en 30 min racestint slutade med 83 varv vilket jag får känna mig nöjd med. I morgon hoppas jag kunna köra 7,5cc båten det sista monterades i kväll, så det är bara att hålla tummarna för att det går lika bra med den.

OBS "TILL ER SOM TÄNKT KOMMA NER OCH TITTA NÄSTA HELG PÅ SM1" tävlingen är tyvärr flyttad till Eksjö så det blir ingen båtåka i Malmö den helgen.

2008-04-27 Då har man testat på det här med 1/8 Buggy också, hur det gick? Tja inget vidare soppatorsk, tappade stötdämpare o.s.v. nej det är tur man glömmer fort ;-) Bilder hittar ni på www.pudenitroz.se/gallery under Hillerod 

2008-04-23 Nu är båtarna tillbaka från målaren, men nu måste jag fokusera lite på min Buggy inför tävlingen i Hilleröd till helgen.

2008-04-18 Länge sedan jag skrev någon nu, men båtarna är nu hos målaren och hoppas få hem dem i slutet på månaden. Har laddat upp inbjuda till SM premiären under fliken RACE.

2008-01-21 Äntligen så har vi kommet igång lite med båtarna, "gamla" 7,5:an har nu fått lagat och förstärkt fören.

På hemsides fronten så har det tillkommet två saker, bilderna från året som gick hittar ni nu även på www.pudenitroz.se/gallery ett blixtsnabbt fotoprogram. Sen har vi även skapat en blogg, tanken är att den skall användas när vi är ute på tävlingar specielt då med tanke på VM i Italien men mer info om detta kommer. För er som redan nu vill tjuvkika så hittar ni den på www.pudenitroz.se/blog  men som sagt uppdateringarna just nu är högst sporadiska.

2008-01-01 Då var det nytt år och inte vilket år som helst utan ett VM år!! Om ni klickar på fliken VM 2008 uppe i listen så kommer ni till min VM sida som kommer att uppdateras allt eftersom. Så titta in regelbundet.

2007-09-26 Så var säsongen 2007 slut, resultaten i lördagens kvalheat var riktigt bra.

Kval 7,5 1:a i första kvalen och 3:a i det andra, 15cc 2:a i det första kvalet och 3:a i det andra så det blev lite av en smakstart på helgen. Men som sagt det gick inte riktigt lika bra på söndagen.

Final 7,5 Starten gick bra låg på en stabil tredjeplats men så på varv 24 så börja motorn strula, vi tog in den och kolla så inget skit fastnat i propellern eller rodret men det såg bra ut. Varvet efter så går den om möjligt ännu sämre och vi tar upp den igen, motorn är glödhet och går inte runt = skuren. Jag rusar upp till bilen och hämtar en ny motor farsan har redan givet upp och hållar på att packa samman men vi byter motorn och kastar i igen. Men vi får den aldrig att lira riktigt 100% så jag slutar på en 6:e plats efter totalt 15 min på bryggan.

Final 15cc Här gällde det bara att ta så många poäng som möjligt för att säkra en VM plats SM var redan förlorat, allt gick enligt planerna i 47 varv sen fick jag gladpack i propeller och runt rodret (bojarna var lindade med gladpack). Tar in båten vi rensar bort skräpet och kastar i igen, FAN båten styr inte lyckas komma in till bryggan så vi får upp den igen och upptäcker att rodret har vibreat loss. Paniken stiger och vi skruvar satan, av med radiolocket lossa servoplattan spänn rodret montera samman allt igen tid på bryggan 11 minuter katastrof med andra ord. Sluta trots detta 5:a tack vara att många andra också hade stora problem.

Det var med stor spänning vi räknade samman poängen skulle det räcka till en bronsplats i SM i 7,5 och skulle det räcka till en VM plats även i 15? När allt var färdigräknat så stod det klart att jag tog brons i 7,5 och är klar för VM i Italien både 7,5 och 15cc.

Så trots söndagens motgångar så kändes det ganska bra när vi åkte hem.

2007-08-27 Då var Stockholmstävlingen avklarad och det blev som vanligt riktigt utmanande vatten.

Kval 7,5, första kvalet gick utan större dramatik det var vågigt men körbart och jag slutade fyra. Det andra kvalet blev kort, efter åtta varv så vurpa båten framför och jag körde rakt över och rensade allt under till.

Kval 15, första kvalet var allmänt struligt för många men själv så fick jag "bara" ett stopp och slutade som två vilket jag är tämligen nöjd med. I det andra kvalet så var det ordentligt blåsigt och det ett flertal stopp och jag slutade som sexa.

Final 7,5 Fick en bra start och ledde tävlingen under 11 varv men blåsten och vågorna gjorde det mycket svårkört och efter att ha fått några vådliga kast och luftturer så fick jag order av teamchefen att slå av på takten och ta båten i mål då poängen troligen skulle räcka för att säkra en VM plats. Så än en gång fick jag nöja mig med en tredjeplats slagen av samma "gubbar" som i Ronneby.

Final 15, Detta blev min sämsta och kortaste tävling någonsin, redan på första varvet stötte jag ihop med Andreas och även 15 båten blev rensad undertill.

Men nu glömmer vi Stockholm och ser fram emot Eksjö, där fokus ligger på att ta så många poäng som möjligt med 15 båten för att ev. knipa den sista VM platsen. Vi hörs!! 

2007-08-23 Så då är allt klappat och klart för SM3 i Stockholm nu i helgen, vi kör upp i morgon och hoppas hinna "känna" lite på vattnet på kvällen. Vi skall försöka uppdatera sidan med lite bilder från tävlingen men allt beror på hur mycket tid vi har= hur mycket vi kör sönder. Vi hörs 

2007-08-17 Nu är sommaruppehållet äntligen slut och nästa helg så är det race igen. Det har inte blivit någon båtkörning alls sen Ronneby men desto mer 1/8 så man får stillat sitt nitrobehov ;-)

Men som sagt, nu är båtarna klara för test men nu är det vädret som ställer till problem, men vi hoppas kunna testa lite till helgen.       Och så hoppas vi nu slutligen ha löst problemet med att 7,5:an tappar effekt, det har varit flera olika orsaker men det senaste vi hittat är att tankarna släpper ifrån sig plastspån på grund av att filtret/klunken i tanken frätts sönder av nitron. Men tyvärr så är tankarna helsvetsade så det är inte helt enkelt att fixa till. 

2007-06-25 Nu finns till slut även resultaten från Galtsjön på plats, ni hittar dem på www.pudenitroz.se/race/ronneby/compets.htm

2007-06-21 Nu finns det bilder från Ronneby tävlingen på www.pudenitroz.se/photo

2007-06-20 Då var ytterligare en tävling avklarad, problemen med 7,5cc båten fortsätter men resultaten får nog ändå så här några dagar efter ses som ok.

Kvalheat: I det första kvalet så blev jag trea och i det andra kvalheatet så vann jag trots att ha kört med ett trasigt glödstift under större delen av heatet. 

Så till finalen: med fem minuter kvar av tävlingen så låg jag på en "säker" andraplats med nästan ett varv tillgodo på på trean, men sen tilltog åter strulet med båten och den trilla ur pipan hela tiden och försprånget försvann på bara några varv. Men sen plötsligt så börja båten att fungera igen och jag körde då helgens snabbaste 7,5 varv så när båten väl fungerar så var den klart snabbast runt banan men jag var ändå sekunden efter i mål, men något varv till så hade tagit tillbaka min andraplats.

I 15cc så är det inte mycket att säga, båten var inte snabb nog, i båda kvalen så slutade jag 4:a och det borde blivit så även i finalen men en våg satte effektivt stopp för det. Så det blev en lång väntan på hämtbåten och sen var loppet redan kört och jag slutade till sist som sexa.  

2007-05-21 Hej igen nu händer det grejor på hemsidan ;-) Men jag är fortfarande grymmt sur på min bortkastade tredjeplats ;-(

Vi hitta felet på 7,5:an det var en o-ring i förgasaren som gått sönder och p.g.a. detta så gick motorn för magert vilket gjorde att både kolv och foder också blev skrot DYRT DYRT ;-(

Men nu till något roligare, bilder är uppladdade på www.pudenitroz.se/photo och fullständiga resultat hittar ni under fliken Race uppe i listen. Vi hörs.....

2007-05-20 Då var säsongspremiären avklarad, resultatmässigt så blev helgen som vädret ömsom regn ömsom sol ;-)

15cc i första kvalet så blev jag 4:a men med samma antal varv som 2:an så det kändes riktigt bra, och efter andra kvalet så lekte livet då jag vann detta med nio varv före tvåan så förhoppningarna inför söndagen var på topp.

Söndagens final i 15cc började också riktigt bra jag låg på en fjärdeplats bara några sekunder efter tran när man stoppar heatet för att brytpinnen på hämtbåten gått av. Detta stopp gynnar självklart de som låg stilla och vänta på att bli hämtade, mycket frustrerande att stå och se på hur ens försprång bara försvinner, men så är reglerna. När tävlingen startas om så lyckas jag hålla min fjärdeplats och när trean plötsligt får ett stopp så är jag uppe på en tredjeplats. Tredjeplatsen var i princip aldrig hotat då det var långt ner till fjärdeplatsen men 5 minuter från slutet så gör jag helgen dundertabbe och kör på vänster bas och så var den dagen förstörd. Det blev till slut en femteplats.

7,5cc I första kvalet så gick allt enligt planerna trots en omstart och jag låg på en stabil andraplats när växlen plötsligt packa ihop. Men lyckligvis så föll jag bara till en tredjeplats så jag fick med mig en värdefull kvalpoäng. I det andra kvalet så kom jag aldrig till start p.g.a. en mekaniker miss, tror jag skall skaffa mig en ny snabbare mek ;-)

Finalen i 7,5 så börja strulet redan efter några varv, motorn tappa plötsligt kraft och den trottla inte, vi tog upp båten tre gånger. Testa att länga pipan, byta glödstift, kolla tryckmatningen men inget hjälpte. Men om man hela tiden justera nålen fram och tillbaka så verka det funka och efter ett 20 tal varv så fungera båten som den skulle igen men då var slaget redan förlorat. Med tanke på detta strul så får jag vara nöjd med min fjärdeplats.    

2007-05-11 Nu är det bara en vecka kvar till SM premiären, känns ganska skönt efter en lång vinter men samtidigt väldigt osäkert kommer jag att hänga med eller har alla andra lyckats fila fram mer fart?

Jag körde 15 båten idag och det kändes ganska bra men det där lilla extra saknades så lite ovist är det. Söndag blir den sista riktiga testdagen sen blir det bara några korta tester i veckan.

2007-04-24 Nu är tävlingskalendern uppdaterad till den slutliga versionen, ni hittar den under Race fliken 

2007-04-21 Då var även 15 båten provkörd och det gick riktigt fort, för första gången någonsin så var jag över 80 km/h och båten trottla som den skulle så det känns riktigt bra.

2007-04-14 Då var årets första körning avklarad, det var lite spännande att se om "nya" motorn fungerade. Men allt fungera och det blev omkring två timmars ivrigt testande med olika piplängder och möllor. Nu skall vi bygga ett nytt manifold som gör det lättare att få till rätt piplängd.

Men nu står 15 båten på tur för provkörning, det blir troligen i slutet på veckan då jag jobbar kväll hela veckan.

2007-03-12 Hej igen, nu börjar det hända lite i båtverkstaden två av motorerna är färdig "filade" och ett nytt lättare och starkare motorfäste i duralalminium är färdigfräst så nu skall motor och propphylsa passas till.

2007-02-09 Nu var det lång tid sedan jag skrev något sist, men det har varit stiltje på båt fronten. Men nu börjar planerna för årets säsong att ta form, jag känner att jag behöver mer fart för att hinna med de "stora" pojkarna så därför gav jag farsan en Dremmel i julklapp som en vink att nu måste du fixa mer fart ;-) Följ gärna diskussionerna på vårt forum www.pudenitroz.se/forum

Vidare så ligger jag i förhandlingar om ytterligare en båt men alla bitarna vill inte riktigt falla på plats så fi får se hur det blir. Men under tiden så roar jag och bröderna Fridh oss med Mini Z lite bilder och filmer hittar ni på www.pudenitroz.se/miniz

2006-10-29 Har laddat upp en preliminär tävlingskalender för 2007, ser ut att bli fem race nästa år. Ni hittar tävlingarna under fliken Race

2006-10-15 Hallå har nu laddat upp en film på testkörningen av min buggy bil, ni hittar filmen på www.pudenitroz.se/filmer/offroad.AVI

2006-10-08 Hallå igen, förra helgen så hade vi säsongsavslutning vid dammen och det var riktigt trevligt och mycket folk, även några långväga gäster. Det blev kanske inte så många bilder men några fick vi till och de hitter ni på www.pudenitroz.se/photo under övrigt 2006, filmerna finns på www.pudenitroz.se/filmer. Två Hydro filmer jörgen3_5 respektive jörgen 7_5 samt en på mig själv ted7_5.

Nu skall även 7,5:an plockas ner och få sig en riktig genomgång samt motorerna som det skall bytas lager i bland annat.

Kan även berätta att jag och brorsan har köpt var sin 1:8 Off Road bil så nu skall vi börja åka lite RC bil också........ 

2006-09-18 Har nu dammat av VM båten lite inför körningen den 1/10, och det mesta ser bra ut så lite små justeringar och laddning av batteri så är den race klar igen. 

2006-09-08 Hej igen, kanske lite sent men det finns lite bilder och en film från Malmö festivalen, det var ganska häftigt att köra i kanalen och coolt när alla stanna upp och kolla. Årets sista körning blir den 1 oktober i dammen då vi även kommer att ha lite säsongsavslutning.

Hur mycket körning det blir nästa år är högst osäkert, farsan har tappat sugen lite efter VM troligen åldern ;-) och har en massa andra idéer men förhoppningsvis så får han abstinens under vintern så det blir körning även 2007.

2006-08-17 Då var det klart, jag kommer att köra lite uppvisning i Malmö kanal nu på lördag mellan 13:00-16:00, det blir med 15 båten så det händer något och troligen så blir detta sista turen för iår med 15 båten.  

2006-08-16 Hej igen, då var VM avslutat och det gick inte riktigt som jag hade tänkt men det positiva var att både jag och båt hade kapacitet att ta oss till final. Mitt resultat från fredagens kval (50 varv och 5,17 sek) hade räckt till final närmare bestämt en åttonde plats men tyvärr så fick jag ett varvs avdrag för att ha kört för nära hämtbåten, det är pappas jobb att hålla koll på hämtbåten men han hade tydligen viktigare saker för sig :-(     I det andra kvalet som kördes på tisdagen så fick jag även då 50 varv men 22,45 vilket är mindre än fyra sek från en finalplats så utifrån detta så är jag fruktansvärt besviken så nära men ändå så långt ifrån.  

2006-07-26 Så var det sista testet inför VM avklarat och det gick lite fortare men tyvärr inte riktigt så fort som vi hoppats utan vi sluta på 68,5 km/h. Men i Slovenien så räckte 62 km/h till ett VM silver så 68,5 känns ok ;-) Vi hörs efter VM.......

2006-07-25 I morgon så blir det sista testen inför VM, vi hoppas kunna komma upp mot 70 km/h men oavsett vilket så blir det sista körningen inför VM. De flesta inställningarna måste ändå göras om i Norge, tävlingsplatsen ligger på 1000m höjd och det är troligen inte 30 grader varmt. Då jag inte kommer att kunna uppdatera hemsidan under VM så får ni hålla er uppdaterade via http://www.rcboat2006.com/results/results_wc2006.htm

2006-07-23 Nu närmar sig VM med stormsteg, nu är motorn inkörd och jag har börjat gasa lite mer för att se om hastigheten finns där, tyvärr så går det inte tillräckligt fort än men vi hoppas kunna hitta lite mer fart under veckan.

På fredag bär det iväg till Norge, vi hörs 

2006-07-15 Imorgon så är det åter dax för lite körning, vi hoppas få motorn inkörd så vi kan börja trimma in den på riktigt. Vi hörs.

2006-07-10 Då var premiären med nya motorn avklarad, 1 timmes körning och allt gick problemfritt. Vi skall köra 1 timme till innan vi börjar gasa på ordentligt det blir troligen i slutet på veckan eller möjligen i helgen.  

2006-07-08 Hej igen, det var en tid sedan senast men jag har liksom fått jobb så jag har svårt att hinna med livet ;-) Men idag så fick vi fixat till skadorna från Stockholm på 7.5:an. Premiär startade även VM motorn för första gången och den spann så fint, nu återstår bara lite småfix sen är det provkörning!!! Så vill ni veta hur det går så titta in här lite då och då.  

2006-06-20 Har uppdaterat sidan med SM tabellen för 2006 under fliken Race

2006-06-19 Några bilder från helgens tävling hittar ni på www.pudenitroz.se/photo och resultaten finns under fliken Race

2006-06-18 Ja då var SM avgjort, det blev silver i både 15cc och 7,5cc och det får jag nog vara nöjd med. Men även i år så var det ruskigt nära guld då det ändast skilde en poäng mellan mig och ettan. Helgen gick som sagt var inte riktigt som vi planerat, det börja redan på fredagen med att vi upptäckte att tanken i 15 båten läckte. Vi fick låna grejor så vi kunde laga tanken under natten så det löste sig till slut.

Men liksom förra året så är tävlingsplatesen i Lida mycket vindkänslig och vågorna kommer in rakt från sidan så det blir mycket svårkört. Jag fick ganska tidigt ett stopp på grund av att motorn sög in vattnen från en våg, sen var i pricip tävlingen redan förlorad men det gälde ju att plocka så många poäng som möjligt men i slutet på heatet så stöter jag ihop med en medtävlande och axel och roder blir skrot.

På söndagen var vädret betydligt bättre och det gick att gasa betydligt mer men allt eftersom bränslet minskade och båten blev lättare så blev det allt mer svårkört och två minuter från slutet så blev det närkontakt även i 7,5cc och det sluta med samma skador som 15 båten axel och roder så sen var det slutkört.

Slutade trea i både 15 och 7,5 i tävlingen men i SM så blev det silver i både 15 och 7,5cc så det får ses som godkänt.

Efter midsommar helgen så börjar vi uppladningen inför VM, men mer om detta kan ni läsa allt eftersom.

 

2006-06-11 YES YES förbannelsen är bruten nu är jag inte längre den ständige tvåan jag kan vinna också ;-)

Det var riktigt skönt att för en gångs skull ha en helg helt utan problem allt fungerade och det blev många sköna SM poäng.

1:a plats i 7,5cc och en 2:a plats i 15cc är ju inte helt fel, men nu gäller det att fokusera på helgens tävling det är som sagt tätt mellan tävlingarna och jag skall hinna med att ta studenten också vilket blir på torsdag sen packar vi fredag morgon och drar till Stockholm.

 

2006-06-05 Nu börjar det dra ihop sig till race, i helgen så är det dax i Katrineholm.

Vi är inte riktigt klara med båtarna men radioproblemen hoppas vi ha löst för gott, problemet var inte vatten utan enbart fukt/kondens som orsakat krypström till servot närmast plusmatningen. Men nu är allt rengjort och insmort med ett vattenavisande kontaktfett.

På onsdag så skall båtarna vara ihop och sen packar vi på torsdag för att köra fredag morgon.

Vi hörs på onsdag eller torsdag.

 

2006-05-31 Resultaten från tävlingen finns nu under fliken Race.

 

2006-05-30 Hej igen då var första tävlingen avklarad och det blev med lite blandade känslor, slutade 5:a i både 7,5 och 15cc men då det var två utlänningar förre i båda klasserna så blir det två tredjeplatser i SM vilket jag nog bör vara nöjd med. Vi hade för första gången radiostörningar, på lördagen så var det 7,5:an som jag tappa styrningen så det var bara att slå av och bryta. På söndagen så var det 15 båten som strula, trimplan och nål fladdra hej vilt vilket gjorde allt lite mer spännande.

Men nu slickar vi såren och rustar för nästa tävling den 10-11 juni i Katrineholm då jävlar skall ni få se ;-)

Bilder från tävlingen hittar ni på www.pudenitroz.se/photo    

 

2006-05-25 Idag så är vi då äntligen klara med transpondersystemet lite jobbigt att bygga och fokusera på detta samtidigt som andra bara gasa fullt runt omkring oss :-(

Men skit samma i morgon så är det shakedown på 15 båten som jag hoppas få klar i natt, 7,5:an gick så bra vid sista testet att vi väljer att inte röra den inför lördagens race.

Har laddat upp lite foto på www.pudenitroz.se/photo och tre filmer på www.pudenitroz.se/filmer

Vi hörs imorgon....

 

2006-05-21 Då har jag testat 7,5:an och allt fungera perfekt körde en race stint utan minsta problem, tro att det är andra gången någonsin som den båter går 30 min utan problem, och senast detta hände så blev det ett VM silver så det känns rätt bra.  Nu när allt känns uppåt så passa jag på att anmäla mig till SM2 i Katrineholm.

 

2006-05-20 Har nu laddat upp inbjudningarna till SM2 i Katrineholm och SM3 i Stockholm, det blir lite tufft med två tävlingar på nio dagar känns som de som planera tävlingskalendern kanske missat något.

Det blir 235 mil på två helger, tur att bensinen är billig ;-) Men strunt i det Pappa betalar :-))

 

Men hur går då uppladdningarna inför SM premiären? Om vädret tillåter så skall vi testa imorgon, så nu håller vi tummarna för att regnet upphör under natten och solen tittar fram. Hur det blev ser ni som vanligt här....... 

 

2006-05-14 Nu finns det några bilder från testen på www.pudenitroz.se/photo men filmen får ni vänta lite till på.

 

2006-05-06 Då var årets premiärtest avklarad, vädret var kanske inte det bästa men allt fungera och inget gick sönder vilket troligen är första gången ;-) Skall försöka fixa till lite bilder och vem vet det kanske även blir en lite filmsnutt.

 

2006-04-30 Torsdagen den 27 april så putsades besöksrekordet ytterligare, den nya toppnoteringen ligger på 1017 besökare.

Men hur går det nu med båtarna? Jo det ser ganska ljust ut och vi hoppas vara i vattnet till nästa helg, självklart så kommer ni att kunna läsa mer om detta just här så missa inte att titta in regelbundet.

Nytt på VM sidan är att VM laget i FSR-V nu ligger uppe, har inte riktigt klart med O och H men hoppas kunna lägga upp de också.

 

2006-04-25 Igår den 24 april så sattes nytt besöksrekord, hela 826 besökare det blir svårslaget. Det näst högsta som sattes den 29 mars var 440 besökare så det märks att våren är på väg ;-)

På tal om våren så räknar vi med att köra minst en av båtarna nästa helg så nu är vi på gång....

 

2006-03-30 Har lagt in en tävlingskalender för 2006 FSR-V och FSR-O samt inbjudan till SM1 i Malmö

 

2006-03-19 Snö och åter snö :-( det är lite svårt att känna den där riktiga motivationen när allt fortfarande är vitt så det har inte hänt så mycket sen sist men håll ut för vi ligger i startgroparna.

 

2006-03-05 Nu finns det två bilder på 7,5:an i sin nya gröna kostym under "Blandat 2006" på www.pudenitroz.se/photo

men tyvärr så har Spray som vi har sajten hos problem med PHP på sina servrar för närvarande så både fotoalbumet och forumet kan strula lite när ni skall öppna sidan. Men ha tålamod de har lovat att det skall fixas inom det närmaste.

 

2006-03-04 Nu är nya 7,5:an tillbaka från lack och det blir denna båten som jag kommer att tävla med i VM, jag har nämligen bytt min plats i 15cc med Fredde som var klar för 7,5cc. Detta för att jag känner att jag känner att jag troligen har bättre förutsättningar i 7,5cc än i 15cc. Mer info kommer och även bilder på båten så håll er informerade genom att titta in här lite då och då.

 

2006-01-30 Min nya 7,5:a är nu klar för lack och kommer att lämnas i veckan, kommer under tiden fixa till en ny servoplatta som ger utrymme för transponder montering och allt självklart i kolfiber.

Länksidan är uppdaterad med en länk till Mini Racing Tekniks nya Web-Shop som är klart värd ett besök.

 

2006-01-08 Har räknat samman lite besöks statistik för 2005 och vi har haft hela 11975 besökare under 2005 det var lite trögt inledningsvis men efter Malmö tävlingen så kom det igång.

För mer ingående statistik gällande besök se http://www.pudenitroz.se/div/besok_05.jpg och för sidvisningar se  http://www.pudenitroz.se/div/sidvisningar_05.jpg Vad är det då som lockar er besökare till PN Racing? Tveklöst så är det bilderna som står för det stora antalet sidvisningar omkring 80% och de kommer glädjande nog från hela världen vilket gör det extra skoj, så ett stort tack till Ove Holmstedt och fam. Jerksten som har bidragit med bilder under året.

 

2006-01-01 Hej igen, nu börjar det hända saker det är inte bara nytt år utan även ett VM år.
Som ni kanske upptäckt så har Racing Team PudeNitroz gått i graven och vi heter numera kort och gott PN Racing.
 
Vidare så är det nu klart vi åker till VM har nämligen lyckats övertyga farsan om att vi skall till Norge, vad det blir med för båt är inte riktigt bestämt än.
Men det som allt annat som rör PNracing kommer att avslöjas här på nyhetssidan så håll er uppdaterade genom att kolla in här varje dag.

All material on this website are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the information or pictures without the written permission of the copyright holder is prohibited. For more information contact teddan@pudenitroz.se