Bränslepumpen på plats

Idag har jag varit ute i garaget, skulle fixa det sista med bromsarna bak så jag kunde skruva på även bakhjulen. Men upptäcker att jag fattas axlarna till handbromslederna, så jag kan inte montera dem. De satt tidigare med vanliga skruvar men skruvarna var lite missfärgade och det såg allmänt besvärligt ut, så jag skall kolla om jag kan få tag på rätt grejor annars så får det duga med vanliga rostfria skruvar.

Det är svårt att få en överblick på alla smådelar som fattas förrän man verkligen behöver dem.

Men jag fick monterat bränslepumpen i stället och det blev skitfint, men jag skall nog dra om bränsleledningarna för jag hitta inget annat än svart bränslerör i plast och det skall egentligen vara ett olackat stålrör så jag får se hur jag skall göra.

Det här inlägget postades i Mini Relaterat, Renovering. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bränslepumpen på plats

  1. Micke skriver:

    Snyggt jobbat 🙂

Kommentarer inaktiverade.