Unika bilder på vår Klumpman

Som jag skrev i ett tidigare inlägg som kan läsas HÄR så trodde jag inte att någon hunnit fotografera bilen innan den rullade runt och sen efter rep blev våldtagen (bild på den skyldige finns i det tidigare inlägget)

Men som sagt, jag hitta dessa två pappersbilderna längst ner i den omtalade bananlådan och de måste ses som unika då jag gissar att dessa är de ända åtminstone som jag känner till.

web01

Bilden ovan avslöjar vad jag och Claes (Axel Lagerbank) höll på med under morgonens fria träning, jo vi bytte kopplingen då den rasade kvällen eller rättar sagt natten innan när vi gjorde en provstart i samband med att vi skulle lasta den på släpen.

Men vi spara mycket soppa under fm. så vi hade miljötänk redan då och inga bulor blev det heller 😉

web02

Vi tvingades göra ett kort avbrott i mekandet för det var obligatorisk närvaro vid förarsammanträdet men som tur eller kanske otur så var inte säkerhet i så stort fokus för då hade troligen tanklösningen inte blivit godkänd 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

7 svar på Unika bilder på vår Klumpman

 1. Offline skriver:

  Det var på den tiden ni var unga och vackra! (nåja..)

 2. Offline skriver:

  Ni ja! En annan är bara ’och’

 3. Micke skriver:

  Vafalls! Inget nytt fredagsinlägg?

  Skål!
  😀

Kommentarer inaktiverade.