Framtiden är här idag

Alla minns nog Tillbaka till framtiden filmerna, och det var just idag den 21 oktober 2015 som Marty McFly och Doc Brown ställde in Fluxkondensatorn på i den andra filmen när man reste framåt i tiden.

1989 när filmen hade premiär så kändes 2015 som framtiden och visst hänger de flesta TV apparater på väggen numera eller kan åtminstone men bilarna svävar inte och skorna knyter man fortfarande själv…

deloren

Här reser jag själv bort i en Deloren, så nu vet jag när eller om Moken blir klar 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

3 svar på Framtiden är här idag

 1. Micke skriver:

  bilden togs 1989 så du har vetat hela tiden att den inte skulle vara klar idag?!

  • swemoke skriver:

   Jo men jag blev lite osäker på mig själv 2014, för då var jag faktiskt på gång att göra den klar 😉

 2. Offline skriver:

  Men till helgen går vi väl baklänges i tiden?

Kommentarer inaktiverade.