Skattjakt på Öland!

Har haft lite semester och kombinerat denna med att gå på skatt/Moke jakt på Öland där ryktet och även ägaren till den s.k. Teknikens Världs Moken säger att den skall finnas undangömd, helt intack och orörd sen slutet på 60 talet, enda skall vara att kapellet är lite åtgånget av möss. Läs mer HÄR

640_teknikens_värld

Hur gick det då?
Jo jag hittade det lilla samhället och även gården som bilen skulle finnas på, men om jag även hittade och kanske till och med fick se och ta på Moken tänker jag inte avslöja utan detta får fortsätta vara ett obekräftat och kittlande rykte 😉

webbolandmoke   P1000984

Borta vid horisonten ligger den omtalade gården, men fler bilder än så blir det av förklarliga själ inte 😉

När vi skulle hem från Öland så tänkte jag färjan men den gick inte så ofta sist var tydligen 30 september 1972 men det borde snart vara dags igen då Ölandsbron vittrar sönder men blandar man betongen med saltvatten när man gjuter så behöver man inte vara byggnadsingenjör för att räkna ut att armeringsjärnen ev. kan komma i kontakt med saltvattnet 😉

kalmarsund

Men jag stod åtminstone först i kön 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skattjakt på Öland!

  1. Micke skriver:

    Spännande!

    • swemoke skriver:

      Ja men tyvärr så blev inte alla frågor besvarade, men allt som har uppgivits stämde så det är onekligen inte enbart påhittat, men jag behöver åka dit en gång till och ha lite mer tid 😉

Kommentarer inaktiverade.