Tyvärr åter dags för lite politik på bloggen

 

Bensinskatten höjs med 55 öre och dieseln 60 öre orsak råoljepriset har gått ner 50%!!!

Man tar sig för pannan, i valrörelsen så lovar man dyrt och heligt att inte ändra på drivmedelsbeskattningen, men allt eftersom skatteinkomsterna går ner på grund av lägre förbrukning och minskade momsintäkter då råoljepriset gått ner så skiter man i vad man lovat det är ändå glömt när vi skall gå till val nästa gång.

Nä fy fan för lögnare, så undrar de varför politikerföraktet ökar.

UPPDATERING:
Som lök på laxen och som man glömde att nämna av någon anledning är att drivmedelsskatterna ska indexeras och automatiskt räknas upp varje år med KPI plus 2 procent, utan några ytterligare riksdagsbeslut!!

Långsiktigt innebär detta omkring fyra procent och med åren så blir detta ganska dramatiska höjningar eller vad sägs om nedanstående räkneexempel?
Om man räknar med en årlig uppräkning på 4 procent ökar skatten med 48 procent på tio år, efter 20 år 119 procent och efter 30 år 224 procent sen skall jag nog inte köra bil längre men ni andra kan räkna vidare MÖRKER.

De har helt missat att det finns folk som bor utanför Fjollträsk, nää tvi vale 🙁

Läs även om kollektivtrafikenskostnader

För mer tokigheter gå in på Bilfronts hemsida

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.