Inget 50 årsfirande för mig

Igår var sista dagen för att beställa IMM biljetter och jag har inte beställt några 🙁

Efter ytterligare en vecka på resandefot så har jag nu slutligen insett att bilen inte kommer att bli klar i tid för IMM och Mokens 50 års firande i England.

Jag hade en deadline för senast jag skulle ha startat upp motorn, och det var 1 maj och idag så skriver vi 1 juni och fortfarande har jag inte kommet så långt att det går att starta och istället för att hafsa ihop det sista så skjuter jag Englandsresan på framtiden.

Det är liksom betydligt mer än att starta motorn som återstår, rätt mycket ytterligare småfix samt ordna med försäkring vet inte hur detta går till men det verkar lite jobbigt om man skall ha den MHRF försäkrad och helst skulle den varit besiktigad också om i fall något händer annars gäller ju inte försäkringen.

Målet är fortfarande att starta upp motorn så fort som möjligt (läs i år) men när jag prova att koppla ström på så uppstod tyvärr ytterligare frågetecken som måste lösas innan det ens rent teoretiskt finns förutsättningar för att den skall kunna starta.

Mer om detta senare, OBS lugn det var inget som brann snarare tvärt om 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

12 svar på Inget 50 årsfirande för mig

 1. micke skriver:

  Det var tråkigt att höra 🙁
  Du har ingen möjlighet att ta ut semester från nu och resten av sommaren och fixa det?

  • swemoke skriver:

   Nej tyvärr vi är bara två och jag har redan 5 veckor inplanerat, det finns nämligen en till som blir 50 om bara någon vecka 😉
   Men det går fler tåg och jag planerar fortfarande för uppstart i år, sen får vi se vad som kommer efter.

 2. micke skriver:

  Hälsa och gratulera henne om 15 dagar då. 🙂

  • Kristina skriver:

   Vilket 50 års kalas är viktigast?
   Han måste prioritera 😉 men tack för hälsningen

 3. Micke skriver:

  Nytt från England!
  ”A huge IMM thank you to everyone who has booked tickets for IMM 2014. Sales have been particularly good during the last couple of weeks and have now reached 4,500 tickets. This helps us considerably with the organisation of the event. We are now finalising numbers for Welcome packs, meals and T shirts but we are very pleased to announce that we are able to continue full sales for a further short period until Sunday 22nd June. Tickets bought after this date will have limited ’extras’ included, so please make the most of this short extension. Our plans are progressing well and with only 60 days left it is time to finish your projects and get ready to party.”

  🙂

 4. Offline skriver:

  ”Vilket 50-års jubileum som är viktigast?”
  Verkar inte ens som dom är samma månad så det lär väl knappast vara nåt problem, om ni inte planerar årtusendets bakfylla förstås…?!! 😀

  Men till 2016 är den väl klar för då kan du köra den till ditt nya hemland 😉

 5. Offline skriver:

  Iväg å handla en tidning så kanske du kommer förstå 😉

 6. Offline skriver:

  Inte såg hon då ut att ha passerat såna årtal !
  Maken hennes däremot…
  Kanske dags att byta ut mot en yngre 😉

Kommentarer inaktiverade.