IMM 2014

2014 så fyller Moken 50år och kojan 55 år, vart femte år så hålls IMM i England för att fira dessa födelsedagar. Normalt så hålls IMM under Pingsthelgen men då produktionen av Hundkojan drog i gång i Augusti så har man valt denna betydligt varmare och bättre lämpad för camping när IMM är förlagt till England.

Redan när Moken köptes så bestämde jag att den någon gång skulle återvända ”HEM” först var det IMM 1994 sen blev det IMM 1999, 2004 o.s.v. men du satsar vi fullt ut på 2014 för 2019 är man nog tyvärr både för gammal för att campa och köra Moke någon längre sträcka.

Arrangör av IMM 2014 är Southern Mini Owners Club, och de har gjort en trevlig promotion film för eventet, klicka HÄR

Det kan kännas lång dit men i den takten jag har hålt de senaste 15 åren så börjar det bli brått om 😉

Planen är att bilen skall stå på egna hjul rullas ur garaget och vändas innan vintern, varför den skall vändas? För att kunna lyfta i motorn så behöver bilen lyftas ner från lastpallarna den vilat på sen 93 och vändas för att jag skall komma till med motorlyften.

Jag kolla lite snabbt på DFDS hemsida och det var ju allt annat än billigt att ta båten till England i Juli / Augusti men vad säger man? De e ju bara pengar….

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.