Biltest 3

Då var det åter fredag och dax för nästa Moke test som inte är ett test utan ett ganska utförligt reportage om Mini Mokens historia mm men för att göra framtida sökningar lättare så får den heta Biltest 3 😉

mini-moke1

Reportaget var publicerat i tidning Wheels & Tracks 1987  tidningen handlar i princip uteslutande om militärfordon men som ni ser så fick även Moken komma med trots att den blev populärare civilt än militärt.

Ni kan ladda ner reportaget HÄR trevlig läsning.

Nästa fredag så blir det en hel tidning där bland annat Harry Karlsson berättar om sammanslagningen av BMC Sweden och Leyland-Triumph AB.

Förresten vad blev namnet på detta sammanslagna företag??

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

5 svar på Biltest 3

 1. Ola skriver:

  British Leyland?

 2. Ola skriver:

  För att fira detta så gick jag ned i källaren och tog en bild på skåpdörrarna i verkstaden https://skydrive.live.com/redir?resid=D9E86B4F8A5FA028!3110&authkey=!AAPI3p6fnDOmszI&v=3&ithint=photo%2c.jpg

 3. offline skriver:

  Det reportaget har allt!
  T.ex. var alla kapslar som blev över från 1275 GT tog vägen?!
  Hur ägare till flera Mokar kan lagra dom m.m. 🙂

Kommentarer inaktiverade.