En tur ut i garaget

Då har jag varit en tur ut i garaget, men det går tungt 😉

Skulle montera fast medbringarna på lådan och montera gummiknutarna, men konstaterade att jag inte hade några saxsprintar att låsa muttrarna med så jag fick lägga gummiknutarna till sidan.

Vad mer? Jo toppen kan jag lägga på, men för att kunna momentdra toppen så måste vipparmsbryggan vara monterad och då även lyftare och stötstänger, upptäcker då att jag saknar lyftare 🙁

topp

Fick monterat transmissionskåpan häromdagen men även där upptäckte jag att jag saknade låsbrickan till bulten men den låna jag från donatorn bakom förrådet 😉

donator

Så även om det går långsamt så går det på rätt håll, skall upp till fjollträsk nästa vecka och skall då ta en sväng bort om till Jana och kolla om han har en sats lyftare.

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

4 svar på En tur ut i garaget

 1. Micke P-son skriver:

  hmm, men Jana har nog ingen affär i vanlig bemärkelse längre, eller?
  Men du ringer väl innan och kollar förstås.

  Bra jobbat med de små stegen framåt!

 2. Ola skriver:

  Åker till England på måndag, behöver du något? Om du inte hinner svara så gör vi en order på Mini Spares, av någon egendomlig anledning så har jag ett dealers account med rabatter till det. Hör av er om ni ska handla något.

  • swemoke skriver:

   Hej Ola,
   Vilken service, det erbjudandet kan jag ju inte missa 😉
   Jag upptäcker hela tiden småsaker som jag fattas men om det inte ställer till problem för dig så behöver jag just nu som sagt en sats standard lyftare och ett motortermostat 82 graders (eller i närheten).
   Om det sen finns en sats med muttrar och brickor till topp och vipparmsbrygga så tar jag gärna det också.
   Sen behöver jag även 12 små plåtmuttrar och skruvar till dito för blinkers och bakljus samt en startsolenoid och en bromsfördelningsventil.
   Sen kan jag inte komma på mer just nu men det kommer säkert 😉
   Skall jag skicka med pengar så hör av dig.

Kommentarer inaktiverade.