Drivlinan på plats

Då var det dax för en lite statusuppdatering från Alstad Racings management.

Den något uppdaterade drivlinan är nu på plats i form av, 30k motor, ny kullagrad 3mm axel, alufälgar, optimerad utväxling och som grädde på moset stora klibbiga silikondäck vilket tillsammans betyder en riktig Halmstad Killer 😉

Tyvärr ingen körning i testbänken för denna, säkringen i mitt nya nätaggregat gick sönder när jag skulle varmköra min FWD, kan det ha blivit något fel när jag linda om ankaret eller var det kanske bara en dålig säkring 😉 Får skaffa kraftigare säkringar sen är det friskt kopplat hälften brunnit som gäller igen.

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Drivlinan på plats

  1. Magnusson skriver:

    Känns tryggt att slå i underläge =) Trimma nu inte bort dig igen ”Qrona” =) 0)

Kommentarer inaktiverade.