En andra plats

Idag för exakt 22 år sedan så tog Alstad Racing sin största skalp i karriär och detta tillika på vår  hemmabana Sturup Raceway.

Det blev en vacker andra plats i ”KUNGA” klassen 1275 cc inför nästintill förstummade närmaste sörjande 😉

Detta var för övrigt första gången MCS 4 timmars kördes på denna då 1100m långa/korta  och extremt knixiga bana, och det blev lindrigt sagt lite jobbigare än vad som var normalt när vi körde på andra banor.

Då vi körde med trumbromsar så bruka pedalen bli lite svampig efter en timme och sen gå i botten efter drygt halva racet men på denna banan så var det bottenkänning redan efter en knapp timme så det blev till att pumpa konstant på bromsen på rakorna för att överhuvudtaget ha någon broms när det var dax.

Vid målgång så tog pedalen på fjärde pumptaget så det var rätt skönt att det tog slut 😉

Elaka tungor snackade efteråt om att det inte skulle gått helt rätt till med varvräkningen men varken jag eller Clase var inblandade i varvräkningen så om det nu var så så är det inget vi själv var inblandade i.

Vem vann?? Kommer inte ihåg helt hundra men jag tror att det var några andra Skåningar lite längre norr ifrån som vann så man förstår kanske att det snackades då det finns gott om dåliga förlorare norr om Skånes gränser 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.