Jakten fortsätter

Jakten på mina bortglömda p-boxar fortsatte idag, hade vägarna förbi English Car Care i Lödde så jag svängde in om.

Det blev tyvärr inga p-boxar (han hade bara surrogat) men en härlig nostalgitripp bland Prinsessor, Rolls, och inte minst Klassikers gamla Allegro kombi. En underbart vacker bil, även om den gjorde sig bättre i rött och med husvagn på Jämför själv 😉

Tog en kort vända ut i garaget och i avsaknaden av p-boxar så fastna jag för handbromsen, samla samman alla nya delar som är beställda ser faktiskt ut att ha allt ner till minsta saxsprint 🙂

Men spaken är gulmålad men jag visste jag hade lagt undan en extra spak som var i nyskick men när jag monterar den så upptäcker jag att cc mellan hålen för vajrarna skiljer några mm och då kommer vajrarna inte i mitten på hålet i karossen. Så det blev till att börja skrapa färgen av den gamla, men det behövs en bläster för att komma åt och jag har ingen sand/glas.

Så även detta blev en återvändsgränd, men jag förberedde vajrarna för montering genom att speja dem med penetrerande högtrycksfett så nu hänger de i taket och gonar sig 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.