Skanör Falsterbo Gran Turismo Show

I söndags så var jag nere i Falsterbo och kolla in denna tillställning, Grand Turismo Show namnet var det ju inget fel på och inte bilarna heller men jag hade nog trott att det skulle vara mycket större.

Uppskattar att det var omkring ett 50 tal bilar, och visst det fanns en del godbitar bland annat denna fantastiskt fina E-type en underbart vacker bil.

Även Fiat klubben var på plats, men det var mest nya bilar men visst är de vackra att titta på men nja en F40 eller liknande hade lyft intresset.

Som alltid på utställningar så brukar jag välja en favorit att lyfta fram här på bloggen och denna gång blir valet en bil som är så mycket mer än bara en liten sportbil det är en förklädd formelbil och den är i storleksklass med en Mini Marcus.

Bilen jag fastna för är en Lotus Europa från 1968, har varit sugen på en sådan bil sen första gången jag såg en, det var en svart JPS Europa på Anderstorp 1973.

Skall man tvunget lyfta fram något negativt så är det kanske att den har fransk motor och det är ju inte så upphetsande men problemet rättades ju senare till och det blev en Lotus Ford TC motor.

Imorgon så blir det en tur till Lödde om vädret är ok…..

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.