Miljömupparna slår nytt rekord i dumhet

Naturvårdsverket har nu lagt fram ett förslag att om en bil är avställd i mer än ett år eller inte har varit godkänd av ett besiktningsorgan de senats två åren skall betraktas som miljöfarligt avfall. Och att förvara miljöfarligt avfall på sin egen tomt är som alla vet olagligt utan detta skall ske på för ändamålet avsedd plats det vill säga en auktoriserad bilskrotare.

Om man av någon anledning inte skulle kunna besiktiga bilen så skall man i undantagsfall kunna mot en avgift söka dispens så man får ha bilen avställd ytterligare ett extra år.

Det skall inte heller vara tillåtet att demontera en bil för att ta tillvara delarna, då skall man per automatik klassas som illegal bilskrotare och skall straffas för detta.

Jag har kollat två gånger om denna rapport är daterad 1 April, men nä så jag ser inget annan möjlighet än att de måste ha röögat på uppe på Naturvårdsverket.

Ibland blir man bara så jävla trött på myndigheter, man vill stoppa olovlig export av skrotbilar och då skriver man ihopa rena rappakaljan och tänker inte en sekund på vad detta påfund kan ställa till med. Ni kan läsa hela tokeriet HÄR

Update 3/7-12 Nu kan ni även skriva på uppropet mot förslaget HÄR

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Miljömupparna slår nytt rekord i dumhet

  1. Magnusson skriver:

    Förvånad??? Om dem bara hade krööökat istället för att rööögat så…

  2. swemoke skriver:

    Ja lite förvånad är jag då man helt struntat i Transportstyrelsens invändningar i och med detta så kan det aldrig införas så hela jobbet är ju bortkastat.
    Men de hade väll ändå inget vettigare för sig…..

    SKÅL ta maj fan

Kommentarer inaktiverade.