Vacker bild

Satt och bläddra i boken Comprehensive Guid som jag köpte av Roy Scott, när jag får syn på bilden nedan.

Visst är bilden vackert komponerad, nakna damer, flygplan och en Mini Moke som pricken över i:et kan det bli bättre?

Men det är inte slut där, det står Mini Sweden på motorhuven och med detta så tror jag mig veta vem som står bakom bilden 😉 Men hur hamnar denna bilden i en Engelsk bok?

Detta visar vilken enorm spridningen en bild på nätet kan få och detta innan Facebook, så bilderna kan hamna var som helst och nu har den till och med hamnat på min blogg och det är inget dåligt betyg 😉

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.

8 svar på Vacker bild

 1. henrik skriver:

  o inte att förglömma ”vem är flickan”

 2. swemoke skriver:

  Ja det skulle kunna bli fråga 10 i onödigt vetande 😉
  Spontant skulle man ju kanske gissa på fru Berntsson, men det är något som inte stämmer med bilen. Jag är ganska säker på att Calles Moke hade svarta stötfångare och S-fälgar.
  Ok fälgarna kan man byta och stötfångarna kan man lacka men även texten Mini Sweden tycker jag ser för rak ut, motorhuven är avrundad där texten sitter och bokstäverna ser väldigt raka ut.
  Men om någon vet hur det ligger till med bilden och dess äkthet så hör gärna av er.

 3. micke skriver:

  skulle tippa på att en Midas-ägare i Lund har haft något finger med i spelet..

 4. swemoke skriver:

  Jo han var också misstänkt men då Calle har en vit Moke så var han min första tanke, men när man tittar närmare så är inte hans bil på bilden.
  Om man gör en bildsökning så får man upp The girl in the first photo is called Joanna Latham, she was only 16 when the photo was taken. She went on to be a Playboy centre fold in 1979. Texten finns i topicen http://www.mini-chat.co.uk/viewtopic.php?f=29&t=1189 jag har reggat mig på deras forum men de har inte aktiverat mitt konto så jag kan inte läsa hela texten.

 5. Ola skriver:

  Jodå, jag erkänner. Jag har ett finger med i spelet!

 6. swemoke skriver:

  Tack för bekännelsen Ola, ärlighet vara längst 😉

  Men då vill vi veta lite mer om flickan är det Joanna Latham och var kommer egentligen bilden ifrån och hur hamnar den i en engelsk bok??

 7. Ola skriver:

  Nej det är inte Joanna Latham. Henne har vi andra bilder på. Detta är en helt okänd dam, inga spår att gå på. Minisweden hade ju för vana att varje vecka publicera en tjusig kvinna och en Mini/Minibaserat fordon. Detta är blott en i mängden. Hur den hamnar i en Engelsk bok kan man bara fundera över….men jag har sett bilder på mig och gamla Bengta (850 Mk1 1968) på siter där man minst kan ana. Så tjuvandet av bilder på internet pågår tydligen ännu 🙂

 8. swemoke skriver:

  Fan jag som trode jag luskat ut vem det var 😉
  Kanske skulle jag testa att ta upp traditionen och publicera något vackert varje vecka här på bloggen, jag testa tidigare med lite naket http://www.pudenitroz.se/blogg/?p=1038 men det slog inte så väl ut 😉

Kommentarer inaktiverade.