Pulka med still

Idag så snöar det ute, så det känns skönt att veta att man ligger före i tidsplanen då bilen vändes redan 16 oktober 😉

Men på tal om snö, har sparat en bild som jag tänkte posta när första snön kom så nu är det dax. Detta är grundämnet till vad som blev en fyrsitsig familjepulka.

Jag hitta detta kombi fynd i Lockarp strax utan för Malmö, lyckades snacka till mig den gratis om jag tog bort den och skrev på ägarpapperna. Efter att ha granskat detta fynd lite närmare så blev det tummen ner, det var för dåligt för att göra bil av den igen.

Men då man på den tiden fick betala för att bli av med skrotbilar om skrotaren inte tyckte sig kunna sälja delar från bilen, så i detta fall blev det kapmaskinen och skrotcontainern på jobbet. Men då det var vinter och för ovanlighetens skull snö (mer än idag) så använde vi även taket som en familjepulka i backen utan för garaget A och B-stolparna fick fungera som handtag att hålla sig i sen bar det iväg.

Vi använde pulkan totalt tre gånger 1: Första 2: Sista 3: Enda. Får skämmas lite då bilen idag definitivt hade varit ett renoverings objekt men sånt är livet.

Ps: Förgasarrengörings testet 2,5 med fälgrengöring har inletts :Ds

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.