Kabelmysteriet nästan löst

I går fick jag en bild från Moke
experten Micke P, bilden är tagen på hans gula 67:a = MKI

På denna bilen finns den extra kabeln med, det går således 6 tygspunna kablar precis som på mitt nya ledningsnät. Men på bilens originalnät finns det bara 5 st, men efter att titta på en bild som jag tagit tidigare så ser jag att det faktiskt finns en ledig anslutning, se bilden nedan.

Stiften är sammankopplade och båda ledningarna är klämma 30 (direkt plus) så nu vet jag vart den skall sitta.

Men jag fattar fortfarande inte varför jag inte har den på mitt original kabelnät.

Kan det ha varit så att den inte satt på de första MKII men tillkom, är det någon där ute som läser och har en 69 eller nyare men ändå MKII (går bra även med en
vanlig koja) och vill räkna kablarna och ta en bild så kanske vi kan avsluta detta.

Det här inlägget postades i Mini Relaterat. Bokmärk permalänken.